CUM SĂ FAC SĂ AM SUCCES?
Prima conferinţă interactivă pentru cariera ta

Mai devreme sau mai târziu, cu toții ajungem să ne punem această întrebare: cum să fac să am succes?

Pentru fiecare dintre noi, succesul profesional înseamnă altceva. Fie este vorba de obținerea job-ului potrivit, de o promovare sau de mai mult timp liber pentru educație sau proiecte personale, succesul trece întotdeauna prin filtrul propriu.

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care poţi găsi răspuns participând la prima conferinţă interactivă pentru cariera ta, organizată de eJobs cu participarea a doi professional coach recunoscuți și consacrați: Daniela Andreescu și Mihai Popa-Radu.

Daniela-Andreescu

Daniela Andreescu

Coach, facilitator, autor – www.danielaandreescu.ro

Lăsând în urmă treizeci de ani de carieră de succes în cadru instituțional, Daniela Andreescu s-a format ca și coach și trainer în managementul comunicării și relațiilor interpersonale. Este membră a Internațional Coach Federation, Institute ESPERE Internațional Paris, NeuroLeadership Institute, Information and Energy Medicine Association.

Din 2008 susține programe de life coaching și ateliere de dezvoltare personală. Este interesantă de explorarea potențialului minții umane, de neuroștiințe și spiritualitate. Picturile și cărțile pe care le crează sunt în principal menite a susține procesul de transformare pozitivăƒa celor care doresc să avanseze pe calea auto-cunoașterii și a acțiunii benefice pentru sine și ceilalți.

Cărți publicate (Editura Herald): The Gift of Now (în engleză, 2011), Sub Pomul de scortisoară. Meditații (2013), Cum traversezi un curcubeu. Ce faci când nu mai știi ce să faci (2013) și Conversații cu tine. Comunicare și relații prin Metoda ESPERE® (2013).

Mihai-Popa-Radu

Mihai Popa-Radu

Coach – www.seedsforsuccess.ro

Unul dintre primii coachi români acreditați internațional, Mihai Popa-Radu activează în acest domeniu încă din 2003, fiind desemnat de două ori Coachul Anului în România. La ora actuală este promotorul Coachingului Integrativ (Integral Coaching) în România prin intermediul firmei sale Seeds for Success (www.seedsforsuccess.ro)

În 2009 Mihai a fondat centrul spiritual Seeds for Happiness (www.seedsforhappiness.ro), cu scopul de a oferi oamenilor un spațiu în care să își identifice și să își onoreze aspirațiile spirituale, atât de ignorate în lumea agitată în care trăim.

În paralel, Mihai organizează workshopuri pe teme ce țin de auto-motivare, mindfulness și optimizarea vieții personale și profesionale, și este de asemenea traducător al unora dintre lucrările lui Alan Watts în limbă română.

Programul conferinței

18:30 – 20:00 | Succesul autentic: ce este şi cum îl pot obţine ?

cu Mihai Popa-Radu

De când eram mici ni s-a spus, în diferite feluri și de către toți cei care într-un fel sau altul ne-au educat, că în viață trebuie să avem succes: succes la învățătură pentru a avea apoi succes în profesie pentru ca astfel să putem avea succes și realizări în plan familial pentru ca astfel să fim modele de succes în societate. Și, deși se tot vehiculează și la școală și în business ideea de „thinking out of the box”, totul e OK atâta vreme cât nu gândim și acționăm prea „out of the box”. Dacă aveți dubii, uitați-vă cu atenție la modul în care ne îmbrăcăm, funcție de profesie și/sau de mediile socio-profesionale cu care interacționăm: dacă n-ai cercel și/sau o freză mai fistichie și lucrezi în publicitate, nu ești suficient de creativ/ă; dacă apari la biroul tău din bancă cu un sacou cadrilat și/sau cu ciorapi portocalii, nu ești suficient de responsabilă.

Și astfel, ghidați de diferitele imbolduri și condiționări directe sau subtile, ajungem să bifăm, una câte una, căsuțele care ar trebui să ne aducă la un moment dat în punctul în care devenim, odată pentru totdeauna, oameni de succes. Atâta doar că, luați de valul bifării căsuțelor, ajungem uneori să îndeplinim criteriile de succes, fără însă a ne simți împliniți și fără energia pentru a savura reușita.

Pentru a evita aceste deznodăminte nedorite, Mihai Popa-Radu vă invită la o conversație presărată cu povești adevărate, „tips & tricks” și întrebări provocatoare, care vă va stimuli să:

  • Găsiți o definiție a propriului succes, care să vă inspire în atingerea acestuia

  • Conturați așteptări realiste legate de ce vă poate (și ce nu vă poate) oferi job-ul (fie el cel prezent sau viitor)

  • Identificați modalități prin care să vă faceți planuri de viitor în pofida incertitudinii care planează asupra economiei (și) în 2014

  • Creșteți nivelul de optimism și de încredere în propriile forțe, în beneficiul vostru și al celor din jur.

20:00 – 20:15 | Coffe break

20:15 – 21:45 | Vrei să primeşti un job sau să oferi energie?

cu Daniela Andreescu

Motivația și atitudinea interioară determină în mare parte rezultatele acțiunilor exterioare. În măsura în care știm să evaluăm just oportunitățile și riscurile, în loc să pierdem energie luptându-ne cu temerile sau alergând după recompense, vom crește probabilitatea de a reuși în ceea ce ne propunem.
Identificarea principalelor strategii prin care ne sabotăm și a celor care ne ajută să ne fim aliați este un pas important pe calea către mai puține conflicte și mai multă satisfacție.

  • Care este atitudinea mea atunci când caut un job?
  • Cum pot face astfel încât ceea ce cred că vreau să realizez să fie în concordanță cu dorințele și intențiile mele profunde? Cum aleg?
  • Ce fac atunci când nu mai știu ce să fac?
  • Cum identific cariera cea mai potrivită cu ceea ce sunt?
  • Cine vreau să devin, dincolo de ce vreau să fac?

Parteneri media